Omega DeVille Hour Vision Annual Calendar

Omega DeVille Hour Vision

 

 

Az Omega bemutatta 160 darabban limitált De Ville Hour Vision Annual Calendar óráját, melyet a már házon belül készült 8611-es szerkezet hajt. Az óra szerkezete COSC minősítésű chronograph éves ugró dátum komplikációval. A naptár automatikusan vált a 30 és 31 napos hónapok között, így biztosítva folyamatos járást, melynek korrigálására csak évente egyszer van szükség, mégpedig Március 1-én. A hónapok és a napok kijelzése külön-külön ablakban jelenik meg.

A szerkezet rotorja és billegő hídja 18k aranyból készült, az 55 órás járástartalék biztosításához pedig két rugóházat építettek be.

 

De Ville Hour Vision Annual Calendar

 

 

A De Ville Hour Vision Annual Calendar limitált szériája 2008 végére bővül ki egy teljes 8 típusból álló, szintén korlátozott darabszámban készülő teljes családdá, melyben 4 rózsaarany és 4 acél tokos kivitel lesz elérhető a szerencsések számára. Mindegyik típus a nyolcból egyedi számlap design-nal fogja hirdetni magáról limitáltságát. Az acél tokozású modelleket ezüst és szürke számlappal, illetve acél és fekete alligátor bőr szíjakkal kínálják, míg a rózsaarany tokozású modellek ezüst és barna számlappal, szíjak tekintetében pedig rózsaarany és barna alligátor bőr szíjakkal kerülnek kiadásra.

Forrás: Timezone

Got something to say? Go for it!