Azimuth Macho Mecha BMF

Azimuth Macho Mecha BMF

Megfigyelve az Azimuth új jelölt kollekcióját, a BMF egy erősen ipari design jellegű, verseny autókat idéző kreatív esztétikum (de szép mondat lett ez). A design már önmagában tisztelgés minden egyén előtt aki folyamatosan szomjazza a gyorsaságot és a veszélyt. Az óra számlapjára pillantva nem egy hagyományos időmérő jut eszünkbe, melyen az időt szeretnénk leolvasni, hanem a “taposs a gázba” érzés.

 

Természetesen az extravagáns kinézet mögött ott rejlik az Azimuth alap filozófiája: az avantgard és a mechanikus óra komplikációk ötvözésének legmagasabb szintű megvalósítása.

A BMF modell bármely megközelítésében tanúi lehetünk annak a legmagasabb szintű minőségnek, és az apró részletekre is maximálisan ügyelő gyártás technológiának, amit az Azimuth képvisel. Az óra tok 3 részes szerkezeti kialakítást kapott, ami a felső lünetta rész, a vastagság jelentős részét adó közép test, és a hátlap együtteséből áll össze, így adva az óra felépítésének robosztusságát. Megakadályozandó az óra illetéktelenek általi babrálását, a tokot alkotó 3 komponenst 10 darab Torx csavarral rögzítették egymáshoz, így az óra szerkezetéhez hozzáférni csak ezen csavarok eltávolításával lehet, amihez Torx csavarhúzó szükséges

  • Tok : acél 316L
  • Méret : 43x50mm
  • Vízállóság : 50m
  • Indikációk : óra, perc, 24h mód
  • Szerkezet : módosított automata ETA 2836-2

Forrás : Watchluxus

Got something to say? Go for it!