Concord – C1 High Jewellery

Concord - C1 High Jewellery

 

A Concord márka is úgy látta jónak, hogy a 2007-es nagy dobás C1-es “romboló” után és annak vonalaira építkezve, nem maradhatnak ki a versenyből, mely a “szuper luxus ékszer óra” kategóriában zajlik. A Hublot példáját követve (legalábbis nagyon is hasonlatosan hozzá) robosztus design-t párosítanak tökéletes és aprólékos megmunkálású ékszer berakásokkal. A Concord a C1 modell bemutatásával egy új irányban indult el, és amint a jelek mutatják, erre szeretnének a jövőben is építeni.

Az ékszer C1 modell fehér arany tok átmérője 44 mm, vastagsága 16 mm és 53 darab elemből áll össze, díszítése 184 db. gyémántból áll. A szintén fehér arany lünetta oldalról 7 db önzáró csavarral rögzül a tokhoz (a korona feletti részben nincs csavar). Ez a bástya szerű kiképzés ad védelmet a 3 mm vastag zafír üvegnek, mely szinte kiemelkedik a számlapból, ami további 184 db. gyémánttal díszített.

Szerkezete egy automata ETA Valgranges caliber, 48 óra járástartalékkal és COSC chronometer tanúsítvánnyal rendelkezik. Fekete vagy fehér kaucsuk szíjjal kapható, fehér arany csattal melyet 72 db. gyémánt díszít. Vízállósága 50 m.

Egy másik, kevésbé fényűző, de azért még mindig gyémánttal kirakott modell is létezik, melyen “csak” a lünetta és a tok sarkai díszítettek kövekkel, színe pedig világos krém.

 

Concord - C1 High Jewellery

 

 

Got something to say? Go for it!