Edox – Grand Ocean kollekció

 

Edox - Grand Ocean Jumping Hour

Grand Ocean Jumping Hour

Még 3 hónap hátra van ugyan a soron következő Basel 2009 kiállításig, azonban láthatóan elkezdtek szállingózni a hópelyhekkel együtt a friss megjelenésekről szóló gyártói bejelentések is. Az Edox egyből 4 friss modell bejelentésével indította az évet és bemutatta a Grand Ocean kollekciót.

Az első képen látható modell a limitált kiadású Grand Ocean Jumping Hour nevet viseli, nemes acél tokja kék PVD bevonatot kapott melynek átmérője 45mm. Az üvegezés zafír kristály, vízállósága 100 méter. A meghajtást ETA 2892 automata szerkezet biztosítja Dubois-Depraz ugró óra modullal szerelve.

A limitáció számáról nincs információ még, az árról azonban igen: 5.400 $

 

További modellek

Edox Grand Ocean Chronograph

Grand Ocean Chronograph

Nemes acél tok rozé arany PVD és gumi bevonattal kombinálva 48mm impozáns átmérővel, zafír üveggel és 100 méteres vízállósággal. A meghajtást ETA Valgranges A07.211 automata szerkezet biztosítja.

Ára: 4.000 $

 

 

Edox Grand Ocean Automatic

Grand Ocean Automatic

Nemes acél tok rozé arany PVD bevonattal 45mm átmérővel, zafír üveggel és 100 méteres vízállósággal. Meghajtást egy automata ETA 2839 szerkezet biztosít.

Ára: 2.600 $

 

 

Edox Grand Ocean Decentrique Date Automatic

Grand Ocean Decentrique Date Automatic

Nemes acél tok rozé arany PVD és gumi bevonattal kombinálva 45mm átmérővel, zafír üveggel és 100 méteres vízállósággal. A meghajtást ETA 2004.1 automata szerkezet biztosítja.

Ára: 2.800 $

 

 

Comments are closed.