Maitres du Temps – Chapter Two – Variations

 

Maitres du Temps Chapter Two - Variations

 

Limitált kiadás: 50 db

A Maitres du Temps első modelljét másfél éve mutatta be három zseniális tudású órás mester, név szerint Roger Dubuis, Christophe Claret és Peter Speake-Marin. A szenzációs és egyedülálló koncepció egy olyan időmérő megszületését eredményezte mely azóta is egyedülálló képességekkel rendelkezik. A 3 zseni együttműködése rendkívül sikeres lett, az amúgy ultra limitált darabszámú modellekre a TOP gyűjtők azonnal rátették a kezüket. A sikereket mint most láthatjuk, újabb tervezés és munka követte amiben azonban  már Peter Speake-Marin és mint új mester Daniel Roth vett csak részt (ha lehet hinni a híreknek). Az új közös munkának köszönhetően új fejezetként a márka igen rövid de annál jelentősebb történelmében 50 példány erejéig ismét van esély beszerezni egy példányt annak aki elég gyors és kellő tőkével rendelkezik.

A Chapter Two funkcióit tekintve most nem tartalmaz Tourbilliont az első modellhez képest, és a funkciók kijelzése is letisztultabbá vált. Centrális óra és perc kijelzés, 6 óránál kis másodperc, 12 óránál nagy dátum, az egész számlap felett és alatt pedig hűen a Chapter One-hoz, két különleges forgó tárcsán lehet leolvasni a hónapot és a napot.

Az 50 db műremek 18k fehér és rozé arany kivitelben készül, és aki esetleg a képek megtekintése után kedvet érez vásárolni magának egyet az a pénztárnál majd 72.000 USA dollárt készítsen elő.

 

 

Maitres du Temps Chapter Two - Variations

 

 

Comments are closed.