Corum Admiral’s Cup Challenge 44 Regatta

Corum Admiral?s Cup Challenge 44 Regatta

 

 

Vitorlázni a szél előtt, a hajó tova siklik a bóják felé és elkezdődik a taktikázás a spinnakerrel. A Corum Admiral’s Cup Challenge 44 Regatta szerkezet határozottan kezd ütni ilyenkor, csakúgy mint a skipper szíve.

És a Corum kihozta a Regatta modellt…

Mikor kell megkezdeni az üldözőknek a bólya megkerülését ? Ez az a kérdés amire az Admiral’s Cup Challenge 44 Regatta megadja a helyes választ. Köszönhető ez az osztott másodperc chronograph funkiónak, amely képes kijelezni több köztes mért időt is, így válva tökéletes partnerré a kulcs pillanatokban a regatta versenyeken. A Regatta szíve a CO-986 tökéletes integrációjú szerkezet, mely COSC tanúsítvánnyal rendelkezik és kifejlesztése La Joux-Perret-nek köszönhető egy Valjoux alapra építve, és a már Corum jelképpé vált 12 oldalú tokba szerelve.


Egy gazdagon ellátott számlap…

Ez az eredeti formájú chronograph rendelkezik egy 30 perces gyűjtővel 3 óránál, egy 12 órás gyűjtővel 6 óránál, és a másodperc számlálóval 9 óránál. A gyűrűk melyek körbe veszik a számlálókat, aranyból készülnek, mint ahogy az indikációk is körben a zászlók alatt és a 60-as jelzás 12 óránál. A Corum védjegyének számító 12 darab zászló a számlap külső gyűrűjére van festve. Négy centrális mutató működik : az óra és perc mutatók – aranyból készültek és lumineszkáló beültetést kaptak, a chronograph mutatók egyike arany, a másik piros. A számlap szélén körben elosztott indikációk a látvány és az összkép tökéletes egyensúlyát teremtik meg.

 

A nemesfémek és a természet fúziója

Ez az új kreáció a vörös arany és a gumi keverékéből született. A csavaros korona szerkezet kiemelt védelméről az a satu szerű foglalat gondoskodik, melynek anyagát a házat körbefutó vulkanizált gumi szegélyből alakították ki, így létrehozva a teljes védelmet az óráház és a kezelőszervek részére. A 8 órás pozíciónál helyet kapó gomb, ami a rész időket mérő piros mutatót kezeli, szintén az említett védelemben részesült. A szíj – melynek anyagai szintén a vörös arany és a gumi – csatlakoztatása tökéletesen integrálva lett a tokhoz. A csat hármas biztosítású zsanérzár, mely kifejezetten a Corum részére lett tervezve és gyártva.

Az örökéletű sportos elegancia

Ebből a letisztult stílusú, magas fokú precizitást és luxust nyújtó karórából összesen 600 darab készült. A Corum ennek a limitált sorozatnak az első példányát választotta, hogy részt vegyenek azon az “Only Watch” elnevezésű jótékonysági árverésen melynek bevételeivel a Monegasque alapítványt támogatják, akik a gyermekkori izomsorvadás kutatásaihoz gyűjtenek pénzt. A jótékonysági aukció 2007-ben befolyt bevételei elérték a 2.756.500 Eurot, mely összeg 35 presztizs márka egyedi darabjainak értékesítéséből jött össze, így segítve nagyban a kutatást egy olyan betegségben, amiben 30.000 gyermek szenved – többnyire fiúk – csak Európában.

Újabb lépés egy hosszú úton.

Technikai paraméterek:

Automata mechanikus szerkezet – CO-986
COSC chronograph tanusítvány
Kövek száma: 31
Szerkezet átmérő: 13 ”
Járástartalék: 42 óra
Tok átmérő: 44mm
12 oldalas zafír kristály üveg tükröződésmentes réteggel
Csavaros korona szerkezet, vulkanizált gumival
Csavarozott hátlap, gravírozott sorozatszámmal
Zafír kristály üveg a hátlapon
Fekete lakkozott számlap ?clous de Paris? dekorációval
Vízállóság: 100 m

 

Ár: 50.000$ körül

 

Forrás : Watchluxus

 

Got something to say? Go for it!