Perrelet TITANIUM (Ti) kollekció

Perrelet TITANIUM

A Perrelet TITANIUM (Ti) új kollekciója az innováció horizontján. Ezzel az új modern stílussal, előhirnökei egy új víziókkal teli fejezet körvonalazódásának a vállalat eddigi tradícionális szemléletű megközelítésében, egy teljesen új világot nyitva ezzel azon vásárók számára, akik értékelik az erős karakter jegyeket modern formákba öntve. Higtech anyagok, sportos lelkület és technológiai víziók adnak lendületet egy új előkelő, felső kategóriás kollekciónak. Ezzel az innovatív technikai látásmóddal és elképzeléssel, mely kortárs design-nal párosul, a Perrelet új TITANIUM (Ti) kollekciója mégis határozottan kitart a cég esztétikai ismertetőjegyeinél, melyek vitathatatlan kapcsolatban maradnak a jelenlegi tradícionális stílusú kollekcióval is. A legmagasabb szintű látásmód jellemzi a cég tervezőit, akik az új kollekcióval bebizonyították, hogy képesek egyszerre visszatekinteni a múltba és előre a jövőbe.

Perrelet TITANIUM

 

 

Ez a dupla rotoros modell üttörő a Perrelet kollekciójában és egy valóságos ikon a svájci óragyártás világában, egy fogalom a lenyűgöző újraértelmezések között. A designerek és mérnökök a Perrelet-nél a kutatást és fejlesztést kombinálva minden erőfeszítésükkel azon dolgoztak, hogy módosítsák és egyben adoptálják az 1995-ben készült P-181 caliber minden egyes részegységét és modulját, hogy egy új összeállításban tudják megalkotni elképzeléseiket. Ennek a csodálatosan új és modern kollekciónak a létrehozása tisztelgés a kreatív géniusz, Abraham-Louis Perrelet előtt, 230 évvel azután hogy feltalálta az automata felhúzó szerkezetet az oszcilláló súllyal, és 210 évvel azután hogy angol kémikusok felfedezték a titánt.

Perrelet perpetual first
Perrelet 230 éves találmánya

 

Ez az exclusive design, diszkréten fémjelzi a márka ismertetőjegyeit, tökéletes elegyet alkotva a finom titán tokkal, melynek átmérője 43.5 mm.

A TITANIUM (Ti) kollekció 5 különböző szerkezettel készül, melyek természetesen egyenként mind különböző zseniális és speciális funkiókkal rendelkeznek.

 

Perrelet TITANIUM A5000 / P-211

A5000 / P-211

 

 

Perrelet TITANIUM A5001 / P-221

A5001 / P-221

 

 

Perrelet TITANIUM A5002 / P-181

A5002 / P-181

 

 

 

Perrelet TITANIUM A5003 / P-091

A5003 / P-091

 

 

Perrelet TITANIUM A5004 / P-111

A5004 / P-111

 

 

Perrelet TITANIUM

 

 

Forrás : The Watch Quote

Got something to say? Go for it!