Formex 5750 Limited Edition

Formex 5750 1

 

A Lengnau-i illetőségű Formex Watch SA, akiknek nevét a szabadalmaztatott aktív óraház felfüggesztési rendszer fémjelzi, egy limitált szériában készült kiváló karórával örvendeztette meg a műértő közönséget. Ez a rendkívüli modell is tükrözi azt a fejlett technológiát melynek közreműködésével a Formex teljesen egyedi arculaton keresztül értelmezi az órakultúrát. Értelmezésük szerint : nincs olyan tökéletes modell, amit ne lehetne még tökéletesebbé tenni.

Az új Formex 5750 LE az elegáns és nélkülözhetetlen órák közé pozícionálja magát azok számára, akik sportos életmódot folytatnak, de eközben nem szeretnének lemondani számukra kedves karórájuk viseléséről.

 

Formex 5750 2

Az óra két féle lünettával készült, a szerencsések akik még kapnak belőle, választhatnak a GMT azaz második időzónához indikált, vagy a Tachymeter 24 órás beosztású változatok közül. Az egyediséget az óra tok formája és a tok aktív felfüggesztése mellett a 12 óránál elhelyezett korona hangsúlyozza még. A szíjak titán, bőr és szilikon változatban készülnek. A limitációs szám a hátlapon gravírozással van feltüntetve mind a 499 darabon.

 

Szerkezet : ETA Valjoux 7754 automata

Járástartalék : 48 óra

Ház : titán és acél kivitelben

Üveg : elöl és hátul is zafír kristály, elöl tükröződésmentes réteggel

Díszítés : körkörös polírozású hidak, kékített csavarok és Côtes de Gen?ve díszítés a felhúzó rotoron.

Vízállóság : 100 m

Ára : 3195.- Euro

 

Forrás : Formex

Got something to say? Go for it!