Glycine Airman Special II

Glycine

 

 

Glycine Airman Special II – 100 darabban limitált kollekció szigorúan rajongók részére

 

Az Airman Special II stílusában az 1950-es években először megjelent GMT órát idézi. A legtöbb Glycine rajongó és szakértő véleménye az első Airman modellről: egy funkcionális óra mely mellőz minden sallangot és kiegészítő funkciót – óra a puritanizmus jegyében.

Úgy éreztük van egy adósságunk az elkötelezett Glycine rajongókkal szemben, ezért fejlesztettük ki részükre az Airman Special II modellt” reflektált az egybehangzó visszajelzésekre Katherina Brechbühler, a Glycine vezérigazgatója.

Az óra egyszerű 24 órás osztású számlapot kapott 2 időzónával, a tok átmérője 42mm. A mutatók és a forgatható lünetta az klasszikus Airman modell stílusát örökölték. A dátum kijelzés nagyító lencsés kiemelést kapott. Zafír kristály üveg elöl és a hátlapon is. A számlapon a beosztás – 12 óra fent, a 24 óra lent – szokatlan, melyet a vezérigazgató asszony a következőképpen értelmez: “az indikációk ilyen módon való feltüntetése, a Nap pozíciójának egyezését hivatott szimbolizálni – napközben a magasban jár, éjjel pedig alattunk” (érdekes elgondolás – betterman)

Szerkezet : ETA 2893-2 caliber

Vízállóság : 200 m

Movement is the automatic ETA caliber 2893-2. It is water reistant to 200 meters. Both crystals are sapphire.

A modell ára : 1.835.- $

Forrás : TimeZone

Got something to say? Go for it!