Carl F. Bucherer – 3 új szalon

 

Carl F. Bucherer

 

Carl F. Bucherer manufaktúra új szalonokat nyitott Beijingben, Hong Kongban és Makaóban

Az elmúlt néhány év újdonság számba vehető tendenciái közé tartozik az óraiparban, hogy a nagy nevű márkák egyre nagyobb vehemenciával kezdtek terjeszkedni azokban a régiókban, ahol a legnagyobb eladásokat produkálják. Kína, Taiwan, Japán, Dubai, Kuwait, Szingapúr állnak a listák élén a mérhetetlen luxus kiadások tekintetében, ahol is a dollár milliomosok száma szinte megszámlálhatatlan. Érdekes statisztika hogy a svájci óra eladások 85%-ban exportként jelentkeznek a fent említett országok irányába. A presztízs márkák gyártói, marketing szakemberei felismerték a tényt, hogy nem elég csupán egy komoly disztribútor hálózat segítségével jelen lenni az egyes országokban az egyre komolyabb érdeklődés és forgalmi adatok mellett. Személyesen kell a gyárat képviselni, elvinni és láthatóvá tenni a svájci precizitást az üzlet és szervízelés minden egyes apró részletében, hogy a nagypénzű és igényes vevőkört a legmagasabb szinten tudják kiszolgálni. Most a Carl F. Bucherer független és nagy múlttal rendelkező manufaktúra látta elérkezettnek az időt arra, hogy az alábbi képeken is látható színvonalon képviselje saját magát távol az anyaországtól is.

 

 

Carl F. Bucherer

 

A lucerni Carl F. Bucherer márka nagyon rövid idő alatt komoly helyre pozícionálta magát Kínában a 4-5000 svájci frank értékű órák szegmensében, ami konkrétan azt jelenti, hogy ezen árkategóriában minden 6. eladott óra Bucherer márkájú.

 

Carl F. Bucherer

 

A Beijingben megnyitott 2 szintes, szintenként 90 m2 alapterületű CFB luxus szalon megnyitóján a gyárat Jörg G. Bucherer és Thomas Morf elnök képviselte. Jörg G. Bucherer  a Bucherer család 3. generációjának tagja és aktív résztvevője a cég csoport vezetésének.

 

Carl F. Bucherer

 

A megnyitó ünnepség keretében egy kis aukciót is rendeztek, melyen kalapács alá került egy Alacria, egy Manero Perpetual és egy Manero Tribute modell. A befolyt összeget a Lifeline Express nevű kínai segély program javára ajánlották fel. A segély program keretében egy komolyan felszerelt korház vonat járja Kína szegény régióit és nyújt segítséget azon rászorulóknak, akiknek másképpen semmi esélye nem lenne hozzájutni hasonló színvonalú és szakértő orvosok által nyújtott egészségügyi ellátáshoz.

 

Carl F. Bucherer

 

A Hong Kongban és Macaon nyitott szalonok 2008 október 6 és 8-án kezdték meg működésüket. A Carl F. Bucherer márka így most már 4 saját értékesítési ponttal rendelkezik a Világban, melybe beleszámolandó az év elején Dubaiban megnyitott szalon is.

 

 

 

Comments are closed.