Romain Jerome – Moon Dust-DNA

 

Romain Jerome Moon Dust-DNA

 

Híres legendák DNS darabkája időmérőkbe örökítve. A Romain Jerome márka talán erről a legismertebb a luxus időmérők piacán, mely hírnevét a Titanic modellel alapozta meg néhány évvel korábban. A luxus szegmens vásárló közönsége és a  gyűjtők a legmagasabb elvárásokat támasztják a gyártókkal szemben, mindig keresve az egyediséget és újdonságokat. Ezen elvárásoknak megfelelni csak az igazán kreatív, mindig újat nyújtani képes, legmagasabb művészi és műszaki tudással rendelkező piaci résztvevők képesek.

A Romain Jerome legújabb alkotás és egyben kollekció családja egy igen komoly és összetett szervezéssorozat végeredménye, mely olyan legendás tárgyakhoz kötődik szorosan mint az Apollo XI, Soyuz és az ISS nemzetközi űrállomás, illetve egy kis Hold por.

A DNA arányok az órákban a következő:

  • Hold felszínt mintázó számlap ásványi réteggel melyben a Holdról származó por van elegyítve
  • A 46mm átmérőjű nemes acél és titánium tok acél részei az Apollo XI. földreszálló egységéből származnak
  • A külső rámát ölelő rozsdás fém elemek a Soyuz űrhajó szerkezetéből származnak
  • A szíjak az ISS űrállomáson használt űrruhákból származó szövettel erősítettek 

A meghajtást a Jacquet tervezte szerkezetek biztosítják, a Tourbillon modellét pedig BNB szerkezet. A Romain Jerome minden órához külön eredetiséget igazoló tenúsítványt ad, hitelesítendő az alkalmazott anyagok forrásának valódiságát, illetve mellékelik még külön az ASE (Association of Space Explorers) tanúsítványát is.

 

Romain Jerome Moon Dust-DNA

 

Romain Jerome Moon Dust-DNA

 

Romain Jerome Moon Dust-DNA

 

Romain Jerome Moon Dust-DNA

 

 

 

Comments are closed.