Zenith – Defy Classic Diver Chronograph

Zenith Defy Classic Diver Chronograph

 

Maradjunk még továbbra is a Zenith márkánál, mert mindjárt itt egy újabb Baselben debütáló modell, mégpedig egy búvár tulajdonságokkal felruházott szépség. A limitáció sajnos ebben az esetben is igen erős, ugyanis 250 darab elkészítése után már óratörténelmi darab lesz belőle, a hozzá mérten magas árral valószínüleg.

A szerkezet az automata El Primero 4000SC caliber, 31 kővel, 36,000 bph lengésszámmal, két irányban húzó rotorral golyós csapágyra ültetve. A rotor volframból készül és gilosált díszítésű. A tok szatinált rozsdamentes acél, átmérője 46.5mm. Csavaros nyomógombok szintén gilosált mintával díszítettek, a csavaros korona pedig gravírozott Zenith csillaggal ékesített. A lünetta egyirányban forgatható, zenith csiilagokkal díszített, merülési idő skálával indikált. Zafír üveg mindkét oldalon, tükröződésmentes réteggel. Vízállóság 300 méter.

A számlap mintázata hullám formákkal díszített gilosálást kapott, aplikált rhódiumozott fehér indexekkel, dátum kijelzés nagyítással 4 és 5 óra között. A szíj idomulva a számlaphoz, kékes színezetű vulkanizált gumi a közepén végigfutó, a számlappal megegyező mintázatú hullám díszítéssel.

Alább a járástartalék kijelzéssel ellátott verzió.

Zenith Defy Classic Diver powerres

Got something to say? Go for it!