Zenith – Zero G Tourbillon – ÚJ hírek

Zenith Zero G gold

 

Az előző hírhez kapcsolódóan, érkeztek részletesebb információk a technikai kuriózumot illetően, és ezt egy új képpel is köszöntjük most. Nézzük tehát a technikai adatokat:

Szerkezet :

Zenith 8800 automata caliber, egyedülálló giroszkóp rendszerbe ültetett tourbillon komplikációval, mely képes mindig a tökéletes horizontális pozícióban tartani a tourbillon keretet. A giroszkópikus ketrec önmagában már “szerény” 166(!) db. komponensből épül fel, melyek közül fontos említést érdemel a 10 db. kónikus profilú fogaskerék (6 db. gömb kerékkel) és 6 db. golyós csapággyal. A szerkezet 45 követ tartalmaz, 36,000 bph a lengésszáma, járástartaléka pedig 50 óra. Automata felhúzás két irányban húzó excentrikusan elhelyezkedő platina rotorral, csapágyakra ültetve.

Tok :

A korábbi hírben említett fekete modell titán házat kapott, 46.5mm x 21.4mm méretben, csavaros koronával és speciális korona védelemmel. Titán lünetta és hélium szelep 10 óránál. Vízállósága 1000m ! (a fekete titán verziónak) Zafír üveg elől és a hátlapon egyaránt, a szíj magas hőnek is ellenálló titán, kevlár betétekkel.

A képen most a 18K rózsa arany változat látható bőr szíjjal.

Got something to say? Go for it!