Marvin – Sebastian Loeb Special Edition

Marvin - Sebastian Loeb Special Edition

 

Limitált kiadás:  777 darab

Azt hogy a Marvin márka feltámasztása után egyre jobban szárnyalni látszik mi sem bizonyítja jobban, mint a Sebastian Loeb, a márka nagykövetének tiszteletére elkészített limitált darabszámú modell bejelentése. A mai modern autósport egyik legnagyobb élő alakja és máris legendája idén gyűjtötte be 7. világbajnoki címét a World Rally Car szériában. Ennek a nem mindennapi teljesítménynek szeretne emléket állítani a Loeb Automatic Chronograph modell. Az automata modell 44mm átmérőjű nemes acél tokjának külső, fekete PVD bevonatolt rámáján 7 db gravírozott csillag jelzi az emlékezetes számot. A minden részletében az autósport csúcstechnológiájának jegyeit viselő modell zafír üveggel szerelt tokja matt, homokfújt acél tokja 10 bar nyomásig ellenálló a vízzel szemben. A meghajtást kétféle szerkezetre bízták, melyből az egyik a klasszikus automata ETA Valjoux 7750, 25 köves kronográf modell, míg a másik egy quartz hajtású ETA G10-711 kronográf típus. Azt sajnos nem tudom, hogy mindkét szerkezettel szerelve összesen lesz 777 darab, vagy esetleg a quartz modell elérhető lesz nagyobb darabszámban is.

Kiegészítés, pontosítás !

Rögtön az elején szeretném megköszönni Juhász Péternek az ÉÓ Újvilág Kft-től, a Marvin márka magyarországi forgalmazójától, hogy a fenti információkat kiegészítette és pontosította mindannyiunk nagy örömére egy kis kulissza titokkal is fűszerezve. Jöjjenek tehát a pontos részletek.

"A Loeb óránál az alap kiadás 2 féle szerkezettel (Valjoux 7750 automata és ETA G10 kvarc), és 2 féle számlappal (sötét és világos) készült. Ezek felett készült a limitált darabszámú automata modell 777 darabbal (amiről a sajtóanyag is szól). A limitált szériás óra csak automata szerkezettel kapható, ennek van a külső rámáján 7 darab csillag. Az alap változatokon nincs csillag a rámán. Érdekes, és emberi történet áll ennek a modellfelállásnak, valamint a limitált széria 7 csillagának a hátterében. Magunk is részt vettünk november 4-én a párizsi bemutatón, ahol a sajtótájékoztatót követő vacsorán egy asztalnál ültünk Cécile Maye-el (Marvin CEO). Ő mesélte, hogy egy évnyi tervező munka után az óra tervei elkészültek, végre gyártásba kerültek, amikor Sebastian megnyerte 7. világbajnoki címét. Szinte közvetlen a cím elnyerés után izgatottan hívta Cécile-t, hogy "éppen most nyertem meg hetedik világbajnoki címemet, valahogy muszáj beépítenünk ezt az órámba". A tervezők és az illetékesek összeültek, és így született meg a limitált szériás modell 7 csillaggal a rámáján a korábbi alapmodelleken felül."


Marvin - Sebastian Loeb Special Edition

Got something to say? Go for it!